WRC: Letònia entrarà al calendari de 2024

El Campionat del Món de Ral·lis visitarà un nou país el 2024 amb la inclusió del Tet Rally Latvia, anteriorment conegut com a Tet Rally Liepāja, quan aquest s’uneixi al calendari. L’entrada d’aquesta nova prova és una nova contradicció del promotor del campionat i el seu intent d’expandir per tot el globus terraqüi el calendari sumant un nou ral·li en el Vell Continent.

La decisió arriba després que Letònia formés part durant molt de temps del Campionat Europeu de Ral·lis. El Tet Rally Latvia es disputa a pistes de terra de gran velocitat molt similars a les ja utilitzades en proves com Estònia o Finlàndia.

Els organitzadors de l’esdeveniment han treballat estretament amb la FIA i el Promotor del WRC per garantir que l’esdeveniment compleixi els estàndards requerits per a una prova del WRC. El ral·li arribarà a una àmplia zona de Letònia, que s’estén des de les ciutats de Rīga i Liepāja fins a les regions de Talsi, Tukums, Kuldīga, Dienvidkurzeme.

«Per RA Events, com a organitzador de l’esdeveniment, aquesta és una fita tremenda que comporta una gran responsabilitat. Però tenim socis tan fiables al Govern letó, la nostra ciutat de ral·li Liepāja, la nostra capital Rīga, i el nostre patrocinador general Tet – a més de molts més. Darrere d’ells hi ha un equip encara més ampli de persones entusiastes, amb qui podem treure això endavant i estem preparats per afrontar tots els reptes que tenim per davant.»

Les dates exactes del Tet Rally Latvia 2024 es confirmaran més endavant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments