FÓRMULA 1: Ferrari satisfeta amb el primer dia de test de pretemporada

El cap de l’equip Ferrari de F1, Frédéric Vasseur, ha compartit les seves impressions després dels primers entrenaments hivernals. Vasseur va destacar que el cotxe ha millorat significativament des de l’any passat, quan el vehicle «saltava com un cangur». A més, ha assenyalat que les primeres impressions han estat bones i que han pogut recórrer molts quilòmetres sense cap problema.

«És molt senzill, no s’assembla gens a fa un any quan el cotxe saltava com un cangur. Avui hem vist, abans de la curva 1 i la 12, la superfície era més boteruda que abans, però aquest és un altre problema. Encara és molt d’hora, però les primeres impressions han estat bones. El més important va ser recórrer molts quilòmetres, no vam tenir cap problema, vam poder tirar endavant el pla, fins ara tot va bé”.

Així, encara que és molt aviat per fer prediccions, les primeres impressions de l’equip Ferrari són positives. Vasseur es va centrar en la importància de recórrer molts quilòmetres sense problemes, el que és un bon senyal per als aficionats dels cavalls rampants. Ara només queda esperar i veure com evoluciona el cotxe al llarg de la temporada i si Ferrari pot lluitar pel títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments