FÓRMULA 1: Zhou marca el millor registre durant la segona jornada de test de pretemporada

Guanyu Zhou (Alfa Romeo) ha dominat el segon dia de les proves de pretemporada a Bahrain. El xinès ha marcat el millor temps a l’última hora amb una volta d’1:31.610, aconseguit amb goma tova, per davant del doble campió del món Max Verstappen (Red Bull) per 0,040 segons. L’holandès ha estat al capdavant de la taula de temps durant molta estona durant la tarda.

Ja segon el dia abans, Fernando Alonso (Aston Martin) ha confirmat el bon estat de forma d’Aston Martin en aquestes proves marcant el tercer millor temps en 1:32.205, a 0.595 segons del millor temps. Nyck de Vries (AlphaTauri) ha pujat al quart lloc amb 1:32.222. Nico Hülkenberg (Haas) ha completat el top 5 en 1:32.466.

Cal baixar a la sisena posició per trobar rastres del primer Ferrari, el de Carlos Sainz en 1:32.486. El madrileny ha estat al capdavant durant la parada del migdia. Logan Sargeant (Williams), 7è, ha estat el més intens amb ni més ni menys que 154 voltes. Charles Leclerc (Ferrari), Oscar Piastri (McLaren) i Pierre Gasly (Alpine) han completat el top 10.

La sessió s’ha parat per una bandera vermella arran d’un problema hidràulic al Mercedes de George Russell.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments