MRF reinsereix a Ostberg i Tidemand a la competició internacional

La marca índia de pneumàtics, MRF, suma dos contendents més al campionat d’Europa de ral·lis 2023. Dos gran noms del campionat del mon de la dècada passada, Ostberg i Tidemand, s’afegeixen a un ERC que la setmana que ve arrancarà a Portugal amb el Ral·li Serras de Fafe.

Sense un autèntic programa internacional la temporada passada, el noruec Mads Ostberg ha fet oficial l’arribada a un campionat europeu que promet apassionant. Per a aquest repte, Mads es manté al volant d’un Citroën C3 Rally2 i també comptarà amb el suport de pneumàtics MRF.

“El Citroën és un cotxe que conec bé, però la novetat és, per descomptat, la meva col·laboració amb MRF Tyres, que em sembla molt interessant. És molt motivador per a mi rodar amb una marca tan motivada que té la intenció de fer-ho molt bé, i espero que puguem tenir èxit junts.

És clar que volem intentar guanyar el campionat. Estic molt content de participar a l’ERC. L’any passat no vaig participar en cap campionat important, però en tinc moltes ganes i em sento molt motivat.

Un dels gran noms del WRC2 debutarà en aquest campionat amb l’arribada del suec Pontus Tidemand al volant d’un Ford Fiesta Rally2 recolzat també pels pneumàtics MRF Tyres.

Desaparegut del campionat del món des del final de la temporada 2020, Pontus Tidemand només havia pilotat a casa seva des d’aleshores. L’any 2023, pel seu retorn a primer pla, el suec apuntarà al títol europeu.

«És emocionant tornar amb MRF Tyres. Tenim grans records junts del 2015 i no puc esperar per començar.

El somni encara hi és. Quan estàs lluny [d’aquest nivell de competició] durant un temps, et dóna l’oportunitat de tornar a avaluar tot el que has fet i mirar què està bé i què està malament. No puc esperar per tornar als esdeveniments més importants de nou.

Pel que he llegit, la competició serà tan bona com la WRC2, o potser fins i tot millor que la WRC2. Per a Fafe, sortirem i intentarem aconseguir un bon resultat. És el primer ral·li de la temporada, així que crec que és important que fem un bon ral·li sense problemes i que aconseguim bons punts. Aquest és l’objectiu principal, crec».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments