Isotta Fraschini presenta el seu nou hypercar, el Tipo 6 Competizione

La marca italiana Isotta Fraschini ha presentat al món el seu últim hypercar, el Tipus 6 Competizione. Segons la marca, aquest cotxe hauria de competir al Campionat Mundial de Resistència(WEC) aquest any.

El Tipus 6 Competizione ha estat produït pels experts italians de Michelotto Engineering. El cotxe també disposa d’un motor V6 de tres litres i Twin Turbo, que ha estat preparat pels alemanys de HWA. A més, el sistema híbrid ha estat subministrat per Williams Advanced Engineering. Per donar suport al programa esportiu, la Isotta Fraschini ha unit forces amb Vector Sport, que ja ha debutat al WEC el 2022 a la classe LMP2.

Segons el director d’Isotta Fraschini Milano, Claudio Berro,

Era important per a nosaltres trobar ràpidament una unió clara amb els nostres objectius. L’experiència de Vector Sport en els LMP2 durant el 2022 va ser un punt important, i en els pròxims dies presentarem la sol·licitud per a l’entrada a la FIA.

El cotxe encara no ha estat homologat per la FIA, però Isotta Fraschini ja està treballant en la seva preparació. Segons Berro, «la intenció per a la temporada 2023 continua sent competir al WEC, cursa a cursa, tan aviat com el cotxe sigui homologat per la FIA. Mentre tant, estarem acumulant quilòmetres juntament amb Vector Sport per estar preparats el més aviat possible«.

Amb aquest nou hypercar, Isotta Fraschini busca continuar la seva tradició en la fabricació de cotxes de competició. Es preveu que el Tipo 6 Competizione sigui un competidor seriós al WEC i que els aficionats de tot el món segueixin de prop el seu progrés en aquesta prestigiosa competició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments