Mercedes davant d’un canvi radical després de la primera cursa de la temporada

Si ahir Toto Wolff parlava d’un canvi de concepte, avui el cap de l’equip parlava d’un canvi radical. Al final de la carrera, Wolff estava clarament descontent i va exigir canvis profunds per a Mercedes per sortir de la situació actual.

Les fletxes platejades van tornar a apostar per un concepte atrevit, en el qual els laterals són molt reduïts, però, com l’any passat, els resultats teòrics de les simulacions no segueixen la realitat i Mercedes està lluny del capdavant. Pitjor, si l’any passat van ser la tercera força, amb l’aparició de l’Aston Martin, són quarts. És per això que Wolff demana el canvi:

«Un dels pitjors dies que hem tingut a les carreres. Realment no va ser gens bo, ens va faltar ritme a tot arreu. Red Bull es troba en un planeta diferent. Això és el que fa mal perquè van molt per davant i em recorda els nostres millors anys. Aquest és el referent i hem de fer un pas enrere per tornar al capdavant i ho podem fer. Però crec que el canvi ha de ser molt més radical i no només actualitzacions que ens puguin donar dues o tres dècimes. Crec que gairebé hem duplicat, si no triplicat, la diferència amb Red Bull… i això és el que hem de veure».

Wolff a Sky Sports F1

Tot i el compromís de l’any passat de seguir desenvolupant el concepte «zero pontons», sembla que Mercedes finalment apostarà per un disseny més semblant al dels seus competidors per intentar tornar a les primeres posicions de parrilla, després del resultat decepcionant d’aquest cap de setmana, com afirmava Hamilton després de la cursa

“Sabem QUE no ens trobem on necessitem, i sabem que no és el cotxe adient. És un [cotxe] difícil.»

No obstant, el pilot de Mercedes manté l’optimisme i explica que el que el cotxe necessita és una aerodinàmica millorada tant a la part davantera com posterior i està decidit a seguir treballant i aconseguint tants punts com sigui possible.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments