Red Bull no creu en el ple de victòries aquest 2023

Christian Horner va rebutjar el suggeriment de George Russell, que va afirmar que Red Bull hauria de «guanyar totes les curses d’aquest any», però va explicar que és important començar molt fort perquè durant la temporada els rivals aportaran millores als seus cotxes, mentre que el seu equip tindrà limitacions en el desenvolupament a causa de la sanció de la FIA després de l’incompliment del límit pressupostari de 2021.

«Vint-i-tres carreres són una marató. Es tracta de ser constant durant tota la temporada. Avui ha estat un gran començament. Esperem que els nostres rivals siguin més forts en properes carreres».

Sobre la influència de tenir menys temps disponible al túnel de vent, Horner ha explicat:

És molt positiu per a nosaltres que no estem davant d’un tema fonamental que absorbeixi aquest recurs i el temps. Per tant, era vital per a nosaltres, poder gestionar aquesta sanció, tenir un punt de partida sòlid”.

El responsable de Red Bull ha recordat que la sanció de la FIA està vigent «per un període de 12 mesos, perquè no és només el cotxe d’enguany, és el cotxe de l’any vinent».

Horner també va admetre que l’equip es va centrar més en la cursa que en la classificació, malgrat la pole position de Max Verstappen dissabte.

“Probablement ens vam concentrar una mica més en la cursa que en la classificació, i va donar els seus fruits […]. Va ser un Gran Premi ben executat, i després de l’any passat quan vam començar amb zero punts, tenir 43 a la classificació sembla una bona resposta”.

@redbullracing

L’equip de Milton Keynes ha signat un cap de setmana perfecte, amb un doblet incontestable i un ritme de cursa lluny de la resta de competidors. La primera posició de Max Verstappen i la segona de Checo Pérez al campionat de pilots contrasten amb la situació de la temporada passada, on la fiabilitat del RB18 va ser un lastre durant les primeres curses de l’any. Caldrà veure a les següents curses si l’escuderia britànica pot seguir amb aquest domini o la resta d’equips, amb les millores que desenvolupin, aconsegueixen reduir la distància amb Red Bull.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments