Breen es converteix en mecenes dels ral·lis a Irlanda

Fa uns dies, el pilot mundialista Craig Breen va anunciar un acord de patrocini per recolzar directament la Categoria 1000 Junior de l‘Iris Forest Rally, un esdeveniment que té lloc a les humides muntanyes d’Irlanda.

El pack de premis aportat pel pilot oficial de l’equip Hyundai arriba fins als 10.000€ en un acord de patrocini que també inclou Pirelli, que subministrarà pneumàtics per al campionat. La Categoria 1000 Junior està reservada per a joves competidors que participen amb vehicles amb una cilindrada inferior als 1.000cc, com ara els models Peugeot 107, Citroën C1, Skoda Citigo, VW UP o Nissan Micra.

Per poder accedir al paquet de premis aportats per Breen, és necessari estar registrat en el campionat Iris Forest Rally, on es repartiran fins a 1.250€ per a cada una de les cinc rondes del campionat. A més, hi haurà premis addicionals per a cada prova, segons el rendiment del millor principiant o del més experimentat.

A més del suculent paquet de premis, el guanyador del Campionat de Rally Forest Junior 1000 Sligo Pallets 2023 viatjarà a Noruega gràcies al suport de Craig Breen, amb un pack de dos dies de pràctiques a la llegendària John Haugland Winter Rally School.

Finalment, l’irlandès s’ha compromès a assistir a la «2023 Junior 1000 Tuition Day» al mes d’abril, una jornada on els joves participants reben instrucció i consells dels pilots recolzats per la federació irlandesa d’automobilisme.

Per a Breen, aquest suport no només té un valor econòmic, sinó que també representa una manera de retornar a aquest esport tot el que li ha donat fins ara en la seva trajectòria, i donar suport a la propera generació de joves que, com ell, podrien tenir un futur a llarg termini al WRC. No hi ha res millor que fer-ho en el campionat on ell va créixer i projectar-se com a pilot.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments