D’on provenen les acusacions de Red Bull a Aston Martin?

La plana major de l’equip Red Bulla ha sortit a assenyalar l’equip Aston Martin per, suposadament, haver «copiat» Red Bull.

Aquestes acusacions neixen per la gran quantitat d’enginyers que estan a Aston Martin provinents de Milton Keynes. Entre ells hi ha Andrew Alessi, actual cap d’operacions tècniques a Aston Martin, però sobretot Dan Fallows, actual director tècnic d’Aston Martin i una persona que va ser mà dreta d’Adrian Newey a l’equip de les begudes energètiques.

«Avui hem tingut tres presències de Red Bull al podi, amb l’última única amb un motor diferent»

Helmut Marko

«És cert, el que Fallows tenia al cap no es pot esborrar. La còpia de l’enfocament no està prohibida, però pots copiar tan detalladament sense tenir documentació del nostre cotxe?»,

Marko a la cadena ‘Servus TV’.

Malgrat aquestes insinuacions per part de Red Bull, també han tingut bones paraules per a l’actual èxit d’Aston Martin:

Ho vaig dir abans de la carrera: Alonso serà tercer. La seva lluita amb Hamilton va ser increïble. Va ser un duel dur, però just. Realment de la vella escola. Si Fernando hagués sortit més endavant, segurament hauria estat una amenaça per a nosaltres»

Marko

Amb Alonso, l’edat no sembla importar. Està en el millor moment de forma de tota la vida

L’actual bicampió del món, Max Verstappen, actual líder del campionat també va tenir bones paraules davant la remuntada que Alonso va fer:

«Aston Martin realment té l’esperit i l’impuls. Han contractat molta gent bona, així que suposo que només poden millorar. Crec que, per a aquest any, és difícil dir si competiran pel Mundial, però les victòries en carrera definitivament estan sobre la taula»,

Verstappen en declaracions que publica Motorsportweek.

«He estat en la mateixa posició que va acabar ell en algunes curses, entre 20 i 40 segons darrere dels cotxes guanyadors, i així pots guanyar dues o tres curses a l’any. Perquè hi ha circuits que s’adapten perfectament al cotxe i tot surt millor i pots guanyar una cursa amb una mica d’ajuda o sort»

Verstappen

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments