El Maserati MC20 GT2 veu per primera vegada la llum al circuit italià de Varano

El pilot provador oficial Andrea Bertolini va fer els primers quilòmetres del nou cotxe amb una decoració de camuflatge inspirada en la bandera italiana, i iniciarà un programa de proves més ampli que culminarà amb l’homologació per a la plataforma GT2 del Grup SRO Motorsports.

L’antic fabricant de GT1 i GT4, Maserati, va anunciar el seu retorn a les carreres de cotxes esportius el mes de juliol passat, a més d’un programa del Campionat del Món de Fórmula E ABB FIA. En aquell moment, la marca italiana va projectar que rodaria per primera vegada amb el GT2 al febrer, amb vista a unir-se a la graella de la Fanatec GT2 European Series més endavant.

Maserati, que forma part del grup automobilístic Stellantis, té previst revelar al públic aquest producte orientat a clients a les 24 Hores de Spa, a finals de juny.

Els primers dies són sempre únics, més encara per a mi que vaig tenir la sort de portar Maserati a l’èxit al Campionat del Món de GT1, on vaig guanyar quatre títols. Ara estem a punt de tornar a la pista amb un altre cotxe meravellós. Hem fet moltes proves i les primeres impressions són positives».

Bertolini

El Maserati MC20 GT2 està desenvolupant-se per a una plataforma dissenyada per a pilots no professionals. Maserati és un dels set fabricants que s’han unit a la SRO GT2 fins ara, juntament amb Porsche, Audi, KTM, Lamborghini, Brabham Automotive i Mercedes-AMG.

«Ens hem centrat a desenvolupar un producte que no només estigui a l’alçada dels seus competidors, sinó que també sigui un cotxe ideal per als nostres gentleman drivers en termes de manejabilitat, confort i prestacions».

Bertolini

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments