Ferrari perd un dels pares del seu SF-23

Ferrari no va començar l’any de la millor manera i, com és habitual, les conseqüències per a Ferrari es noten ràpidament. L’enginyer en cap de conceptes del cotxe, David Sánchez, va presentar la seva renúncia.

Sánchez va ser un dels homes forts de Ferrari. Va començar la seva carrera a Ferrari l’octubre de 2012. Quatre anys més tard, va rellevar a Dirk de Beer i va acabar assumint la direcció del departament d’aerodinàmica de l’Scuderia el 2019. Sánchez va ser responsable del disseny i desenvolupament de la F1-75 i del SF-23 de 2023 de l’any passat.

Amb els mals resultats d’inici de temporada, Sánchez ha abandonat l’Scuderia sumant un altre nom fort que surt de Ferrari, però no hi faltarà interès pels seus serveis.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments