McLaren vol començar a remuntar la situació ja a l’Aràbia Saudita

Després d’un inici de temporada decebedor per a McLaren, l’equip està treballant dur per revertir la situació i tornar a apropar-se a la meitat de la taula. McLaren ha anunciat la seva pròxima estratègia per recuperar el terreny perdut. L’equip té previst portar noves actualitzacions en el seu cotxe per a la propera cursa a l’Aràbia Saudita.

Mentre la majoria dels equips preferirien esperar fins a la carrera d’Azerbaidjan per fer canvis significatius en el seu cotxe, McLaren ha decidit implementar actualitzacions menors en les pròximes carreres a Gidda i Austràlia. Els canvis poden no ser significatius, però, sense cap mena de dubte, ajudaran a l’equip a millorar el seu rendiment i acostar-se als seus rivals.

El gran paquet d’actualitzacions està previst que s’implementi a la carrera d’Azerbaidjan. Segons Andrea Stella, director esportiu de McLaren, l’equip hauria de començar a utilitzar el nou túnel de vent al juny. Aquesta estructura és essencial perquè l’equip pugui analitzar amb precisió les dades recollides durant les proves i millorar el seu cotxe.

El nou túnel de vent es troba actualment en la fase final de preparació. L’equip ha estat treballant durant setmanes per calibrar-lo. Així, l’equip està preparant-se per reposicionar-se i aprofitar al màxim el nou equipament a partir del juny.

Per assegurar-se que tot està en ordre abans de la gran implementació, l’equip planeja utilitzar el model de cotxe vell per obtenir més informació sobre el nou túnel de vent. D’aquesta manera, l’equip podrà determinar amb precisió com el nou túnel de vent afecta el rendiment del seu cotxe.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments