La recepta d’alguns pilots per al GP d’Austràlia

La tercera cursa de la temporada de Fórmula 1 2023, el Gran Premi d’Austràlia, que tindrà lloc del 31 de març al 2 d’abril, és un desafiaments per als pilots.

A més de llarg viatge fins a la ciutat de Melbourne, els pilots un decalatge de 8 hores després de més d’un dia de viatge. És per això que no dubten a prendre la iniciativa i arribar aproximadament una setmana abans del Gran Premi per aclimatar-se tan ràpid com sigui possible.

El pilot de la Scuderia Ferrari, Carlos Sainz, ha compartit la seva recepta per lluitar contra el temut jet lag, que podria ser particularment problemàtic en cas de no adaptar-se bé. A través del seu compte d’Instagram, el pilot ha compartit alguns dels seus secrets per no patir en arribar a Austràlia, que passen per gestionar el cos.

«En primer lloc, el vol de 7 hores fins a Dubai. Aquesta part és difícil. Són les 8 del matí a Melbourne, així que és crucial no dormir. Es permet consumir molta cafeïna, però el més important és exposar-se a la llum. Manteniu les llums de lectura enceses, mireu una pel·lícula, parleu entre vosaltres, fins i tot un viatge curt al bar per xerrar amb els companys ajuda. Són les 22:30 a Europa, així que no serà fàcil.

Després, l’escala a Dubai durant dues hores. És probable que estigueu en un estat de zombi després de passar tota la nit desperts, però és important fer l’esforç de no dormir i romandre en llocs ben il·luminats, ja sigui amb llum solar o artificial. Si ajuda, podeu prendre l’última dosi de cafeïna. Serà les 7 del matí a Europa i a la tarda a Melbourne.

Finalment, el vol de 12 hores de Dubai a Melbourne (…) Un cop arribats a Melbourne a les 7 del matí, l’objectiu és mantenir-se desperts tot el dia i exposar-se a la llum. El pla és fixar l’hora d’Austràlia abans fins i tot de sortir d’Europa i, així, estar al ritme d’un dia normal un cop arribats allà.

Molts pilots segueixen aquests consells per aclimatar-se a Austràlia i estar en plena forma per al Gran Premi.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments