De Seb a Seb

Sebastian Ogier creu que Sebastian Vettel podria tenir èxit en el món dels ral·lis.

El campió del WRC mira al Campió de F1 amb respecte i admiració i està convençut que Vettel podria destacar als ral·lis.

Sempre m’han agradat els ral·lis, és un gran repte perquè és molt diferent del que fem en circuits…

Així ho va dir Vettel a principis d’any, a la Race of Champions. Ogier creu en les habilitats de l’alemany fora de les pistes:

“En Seb i jo sempre havíem parlat de canviar de lloc i vaig poder provar per Red Bull a la F1 fa uns anys, que va ser una experiència increïble, tot i que mai vaig tenir l’oportunitat de canviar de lloc amb Seb. Estic bastant segur que podria tenir èxit en els ral·lis perquè té molt talent com a pilot de carreres, però també és un noi intel·ligent.

Ogier

No tinc clar si serà a la seva agenda perquè és un gran home de família. Estic segur que està gaudint del temps amb la seva família i probablement no està disposat a deixar-los per molt de temps de nou. Crec que seria més un experiment divertit per a ell provar-ho, però mai se sap. El que sí sé és que seguirà fent grans coses en aquest esport tant si va al volant com si no».

Ogier

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments