El Ral·li d’Europa Central esbossa el seu primer itinerari

La 12a i penúltima ronda del Campionat del món de Ral·lis 2023 tindrà un programa de 18 cronometrades en tres països diferents, del 25 al 29 d’octubre.

El Ral·li d’Europa Central serà inclòs per primera vegada en la història del WRC, i tindrà una ruta singular, ja que serà la primera prova mundial a ser disputada en tres països diferents. Alemanya, present des de 2002 fins al 2019, tornarà al WRC i serà acompanyada per la República Txeca i Àustria.

Malgrat estar basat a Passau, una vila bavaresa situada a la confluència del Danubi, l’Inn i l’Ilz a dues hores en cotxe a l’est de Munic, el ral·li començarà a la gran ciutat txeca de Praga, on també hi haurà una superespecial el dijous a la nit, després del shakedown programat el dimecres prop del parc d’assistència.

Set trams cronometrats seran inclosos a la jornada del divendres, on els participants agafaran la direcció del sud-oest de la República Txeca. Després d’uns 140 quilòmetres recorreguts, la jornada finalitzarà amb una nova superespecial a la ciutat de Cinov.

Els competidors es dirigiran cap a Àustria i el sud de Baviera per la jornada de dissabte amb sis trams especials dibuixats al llarg del Danubi i de l’Inn a la regió d’Innviertel. El ral·li acabarà el diumenge amb quatre trams cronometrats situats entre Alemanya i Àustria. L’arribada i la cerimònia del podi tindran lloc a Passau.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments