Els horaris per seguir el GP d’Austràlia 2023

La Fórmula 1 canvia de continent direcció a Austràlia per al seu tercer cap de setmana de competició.

Els Red Bull, imperial al Sakhir (Bahrain) i Jiddah (Aràbia Saudita), tornen a ser una vegada més els grans favorits sobre el traçat semi-urbà d’Albert Park, a Melbourne (Austràlia).

El 2022, Max Verstappen (Red Bull) va viure a Austràlia un segon abandonament en tres curses a causa d’un problema mecànic. Charles Leclerc (Ferrari) guanyava la seva segona victòria de la temporada i apuntava llavors en cap del campionat amb 71 punts i 46 d’avantatge sobre el neerlandès.

La cosa serà probablement molt diferent per aquesta 36a edició del Gran Premi d’Austràlia. Segona força en aquest inici de temporada, Aston Martin intentarà posar en dificultats la dominació dels monoplaces austríacs

Amb el canvi d’hora, caldrà llevar-se d’hora per seguir les diferents sessions. Els primers Entrenaments Lliures començaran així a les 3:30 de la nit de dijous a divendres, seguits pels Lliures 2 a les 7:00 del matí del divendres. Els Lliures 3 tindran lloc a la nit de divendres a dissabte de 3:30 a 4:30 abans de les qualificacions a les 7:00 del matí del dissabte. Cita a les 7:00 del matí del diumenge per a la sortida de la cursa.

Horaris

Divendres 31 de març

Entrenaments Lliures 1: 3:30-4:30

Entrenaments Lliures 2: 7:00-8:00

Dissabte 1 d’abril

Entrenaments Lliures 3: 3:30-4:30

Qualificació: 7:00-8:00

Diumenge 2 d’abril

Cursa: 07:00

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments