Alonso marca el millor registre en els segons entrenaments lliures del GP d’Austràlia 2023

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Austràlia va estar marcada per la interrupció de la pluja intensa després de només 15 minuts de sessió.

Al principi de la sessió, quan el cel estava tapat però la pista encara estava seca, els pilots es van afanyar a fer temps.

Així ha anat Fernando Alonso en el millor temps de la sessió. Charles Leclerc, amb calma, va aconseguir reduir la diferència a la meitat (+0″445), per davant de Max Verstappen (+0″615). En dues ocasions s’ha pensat que Sergio Pérez prendria el control, però el mexicà ha quedat bloquejat en els dos intents en el trànsit. En la seva segona volta volant, Checo fins i tot tenia una avantatge de 4 dècimes sobre el millor temps d’Alonso abans de ser impedit.

Després de quinze minuts, George Russell va ser el primer a informar que les gotes de pluja s’intensificaven. Durant deu minuts, els protagonistes es van observar, pensant que la pluja anava a parar.

I aleshores, a mitja sessió, tothom va entendre que no s’assecaria i alguns van decidir sortir a la pista amb intermedis, fent algunes voltes i recollint dades interessants en aquesta etapa de la temporada. Lance Stroll també va tenir una mica d’ensurt en aquest context, gairebé perdent el seu Aston Martin molt a prop de la gespa però sobretot de la paret abans d’agafar el control a l’últim moment.

Els cotxes de Fórmula 1 tornaran a la pista durant la nit de divendres a dissabte hora catalaja (3:30 a.m.) abans de la classificació a les 7 a.m.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments