Abiteboul demana més a Sordo

Sordo comparteix el tercer cotxe i20 Rally1 amb l’irlandès Craig Breen. Thierry Neuville i Esapekka Lappi pilotaran tota la temporada a la flota Hyundai.

Sordo ha participat a dos dels tres primers ral·lis de la temporada, va acabar setè a Montecarlo i cinquè a Mèxic al març. Tot i això, en tots dos casos, l’allotjat a Andorra va sumar punts per a l’equip, ja que Lappi es va estavellar a Mèxic i el finlandès va quedar per darrere a Montecarlo.

Breen, per la seva banda, va ser un magnífic segon a Suècia, així que no és estrany que Abiteboul busqui més rendiment de l’espanyol.

Abiteboul al lloc web de Dirtfish va analitzar en línies generals el que espera del seu tercer pilot:

Jo mateix acabo d’incorporar-me a l’equip, així que hem de ser realistes sobre allò que esperem de Dan en aquest moment. Hem d’analitzar la situació”,

Abiteboul

És clar que Dani és un fantàstic pilot d’equip. Sabem que podem comptar amb ell en qualsevol situació. No obstant, ens hem de plantejar si n’esperem més en el futur”.

Abiteboul

D’aquí a unes setmanes, Breen tornarà a posar-se al volant del seu tercer Hyundai al Ral·li de Croàcia. Sordo, per la seva banda, tornarà al maig a Portugal. Sordo també admet que ell mateix espera millors resultats.

La meva actuació a Mèxic va estar bé. Però per ser sincer, em vaig sentir una mica frustrat perquè vam tenir una punxada i esperava un resultat millor”.

Però és clar que la competència al capdavant és molt dura i tots els pilots estan espenyen al màxim. Però a Mèxic vam sumar punts per a l’equip. Estic segur que també podrem fer una bona feina a Portugal”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments