Agustín Garcia primer líder de la Challenge Saxo 8v després de guanyar el Ral·li de la Llana Ripollès 2023

La primera prova puntuable per a la Challenge Saxo 8v d’aquest any va tenir lloc en el 24è Ral·li de la Llana Ripollès els dies divendres 31 de març i dissabte 1 d’abril, amb molt pocs participants a la prova inicial en el qual només hi van participar 4 dels 12 vehicles construïts fins al moment.

El Ral·li de la Llana va començar amb la lluita emocionant entre Agustín Garcia i Sonia Montilla, amb l’equip format per Eric Banús i Rubèn Muñoz seguit per un dels nous equips que s’incorporen a la challenge, format per Quim Quiñonero i Marc Gutiérrez, que van començar la competició amb precaució. També un dels dos equips femenins que s’han incorporat aquest any a la Challenge Saxo 8v, format per Laura Banús i Mar Pladellorens, van iniciar la seva primera competició amb el seu Saxo 8v.

Tot i que Eric Banús i Marc Muñoz van aconseguir el millor temps en el tercer tram, van tenir problemes mecànics al cotxe i el palier va cedir abans d’arribar al quart tram. Això va deixar el lideratge i la resta dels millors temps dels trams al guanyador de la Challenge Saxo 8v i la classe 1 del ral·li, Agustín Garcia, seguits per Quim Quiñonero i Marc Gutiérrez, que van anar millorant al llarg del ral·li demostrant una gran velocitat en el seu debut.

La primera prova de la Challenge no va formar part del Campionat de Catalunya de Promoció, s’espera que més participants es sumin al XIII Ral·li Ciutat de Valls, organitzat per l’escuderia Costa Daurada a finals d’aquest mes, els dies 28 i 29 d’abril, que serà la primera prova puntuable del Campionat de Catalunya de Promoció.

El dissabte 15 d’abril, es farà la tradicional trobada a les instal·lacions de Maranello Motors a Granollers per comprovar tots els vehicles de la Challenge Saxo 8v al banc de proves. A més, es procedirà a precintar els motors i caixes de canvis i es realitzaran comprovacions dels cotxes i ajuda als participants per a superar les verificacions tècniques de les curses.

Classificació final Ral·li de La Llana Ripollès 2023

AGUSTIN GARCIA – SONIA MONTILLA 1h 48′ 29″4
QUIM QUIÑONERO – MARC GUTIÉRREZ 1h 53′ 18″8

Classificació Challenge Saxo 8v

AGUSTIN GARCIA – SONIA MONTILLA – 19 punts
QUIM QUIÑONERO – MARC GUTIÉRREZ – 13 punts

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments