Tänak vol Ogier ben a prop

Ott Tänak, un dels pilots més destacats de la temporada actual, va compartir públicament la seva opinió sobre la necessitat que Sébastien Ogier participi en més curses del Campionat del Món de Ral·lis (WRC) aquest any. No creu que això afavoreixi la seva pròpia candidatura al títol, sinó que beneficia el campionat en conjunt. Tänak veu el panorama més gran i creu que si Ogier es manté al WRC serà el millor per al campionat i l’esport en general.

De fet, Tänak té raó. Tot i que Ogier està “semi retirat”, encara participa en diverses curses i deixa clar que no ha perdut les seves habilitats. Després de només tres curses, Ogier lidera el campionat, fet que demostra que segueix sent un gran competidor.

“Crec que ha fet [gairebé] totes les proves des de finals de l’any passat, sempre hi ha estat. Probablement va ser intel·ligent de no sortir a Suècia per aconseguir una bona posició de carretera a Mèxic. Bàsicament, no ha marxat mai. M’encantaria tenir-lo a prop, i si és el que lidera el campionat, també ens pot netejar els camins».

En definitiva, està clar que la presència d’Ogier en més curses del WRC beneficiaria no només a Tänak, sinó a tot l’esport. Seria un espectacle per als aficionats als ral·lis veure dos dels millors pilots córrer junts. Així que esperem que Ogier participi en més curses aquest any.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments