Hyundai i Azcona volen revalidar el títol del renovat TCR World Tour aquest 2023

Una de les marques més exitoses de TCR, Hyundai, tornarà a l’acció el 2023 en el nou TCR World Tour. L’equip BRC Hyundai N Squadra Corse introduirà dos Elantra N per al basc Mikel Azcona i l’hongarès Norbert Michelisz.

L’any passat vam demostrar que jo, Norbert i l’equip treballem molt bé junts guanyant els dos títols del WTCR (pilots i equips) i crec que encara som més forts a l’inici d’aquesta temporada amb el Hyundai Elantra N TCR.

Mikel Azcona

El campió del WTCR 2019, Norbert Michelisz, va predir una temporada interessant quan el TCR entra en una nova era.

Moltes coses estan canviant, i en el bon sentit. Sabem que en Mikel i jo som molt forts i el Hyundai Elantra N TCR és un gran cotxe. No obstant això, són moltes les preguntes a les quals només trobarem la resposta quan comencem a córrer a Portugal

Norbert Michelisz

Totes aquestes incògnites –els nous circuits, els nous pneumàtics, les curses amb els equips de la sèrie regional TCR– fan que el pilot que guanyi el títol serà qui s’adapti més ràpidament a aquests elements. Estic impacient!

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments