Nani Roma prova el Ford Ranger T1+ de M-Sport per al Dakar 2024

El bicampió del Dakar, Nani Roma, està en marxa per competir al Dakar 2024 després de recuperar-se d’un càncer que el va obligar a perdre’s la competició d’aquest any. El pilot català està provant el Ford Ranger T1+ de M-Sport.

M-Sport ha rebut l’interès de molts pilots de tot el món dels ral·lis per un seient al cotxe del Dakar 2024. Malcom Wilson, cap de M-Sport, va confirmar que Nani Roma era un dels pilots que estaven considerant per competir en el Ford Ranger T1+ el proper any. No obstant això, Wilson no va voler donar noms específics, sinó que va destacar la necessitat de tenir una ampla experiència per guanyar el Dakar.

Wilson explica el gran interès del projecte al mitjà DirtFish:

«Hi ha una gran llista, posa-ho d’aquesta manera. Hi ha més gent trucant a la nostra porta que al WRC. Encara estem provant, tenim una altra prova prevista al Marroc a finals d’abril, així que encara tenim un llarg camí per recórrer, tenim molta feina per fer, però estem contents amb allò que hem après i estem contents amb el progrés que estem fent amb el vehicle.»

Wilson

No hi ha dubte que si volem guanyar el Dakar, necessitem experiència. No cal que et digui qui és a la llista de la compra. He d’admetre que és el que més m’ha sorprès, la quantitat de gent que hi ha, i tots semblen tenir algun tipus de pressupost per poder fer alguna cosa.

Wilson

La preparació per al Dakar 2024

L’objectiu de M-Sport és competir i guanyar el Dakar 2024. No obstant això, tot depèn de com vagi la resta de la temporada amb les proves previstes. El cap de l’equip, Malcom Wilson, va assegurar que estaven fent tot el possible per arribar preparats a la competició.

L’equip especialitzat Neil Woolridge Motorsport a Sud-àfrica va ajudar a desenvolupar el Ranger T1+, que va ser presentat l’any passat. Després d’un règim inicial de proves, l’equip de M-Sport està fent els ajustos necessaris per arribar preparat al Dakar.

«L’objectiu és intentar córrer el Dakar l’any que ve, però dependrà molt de com vagi la resta de temporada amb les proves. Són principalment els nois de Woolridge els que han desenvolupat el cotxe a Sud-àfrica, han estat fent força, però també vam tenir Nani Roma provant per a nosaltres en l’últim test».

Wilson

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments