Lamborghini fitxa a Kvyat i crea un «dream team» per a la temporada 2024

Daniil Kvyat s’ha unit a Lamborghini Squadra Corse com a pilot oficial. El seu talent i la seva experiència en la pista el converteixen en una incorporació valuosa per a la marca italiana.

Durant la seva carrera a la Fórmula 1, Kvyat va mostrar una gran habilitat en pista, amb diversos podis aconseguits, i va deixar una marca indeleble en els aficionats a l’automobilisme. Ara, amb la seva nova posició com a pilot oficial de Lamborghini Squadra Corse, podrem gaudir de com es desenvoluparà la seva carrera en la prestigiosa competició del WEC.

En la seva nova posició, Kvyat té la responsabilitat d’ajudar a desenvolupar i provar el prototip LMDh de Lamborghini. Això significa que passarà moltes hores a la pista, treballant en estreta col·laboració amb els enginyers per afinar el vehicle.

El programa de Daniil Kvyat per aquest any inclou una temporada al WEC, on competirà per PREMA Racing a la classe LMP2, juntament amb el pilot de fàbrica Mirko Bortolotti i la pilot francesa Doriane Pin del projecte Iron Dames. A més, Kvyat realitzarà extensos treballs de prova i desenvolupament del LMDh de Lamborghini, amb el qual competirà a l’IMSA WeatherTech Championship a la classe GTP i al WEC a la classe Hypercar el proper any.

Amb aquesta nova posició, Kvyat es converteix en l’últim pilot de fàbrica de la marca italiana. Juntament amb altres pilots d’elit com Mirko Bortolotti, Andrea Caldarelli i Romain Grosjean, espera portar Lamborghini a la cima de la competició mundial d’automobilisme.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments