McLaren espera millorar a Bakú

La temporada 2022 de la Formula 1 ha començat amb dificultats per a l’equip McLaren, tot i que va aconseguir guanyar els primers punts en l’últim Gran Premi. Després d’una cursa plena d’incidents i retirades, l’equip espera millorar el seu monoplaça i lluitar pel «mèrit» en les properes carreres, començant per la prova de Bakú.

Una temporada complicada per a McLaren

L’equip McLaren va començar la temporada 2022 amb moltes esperances, després d’aconseguir el tercer lloc en el campionat de constructors la temporada anterior. No obstant això, les coses no van començar bé per a ells, i van acabar les primeres dues carreres sense puntuar.

La tercera carrera de la temporada va ser el Gran Premi de d’Austràlia on l’equip McLaren va aconseguir guanyar els seus primers punts. La cursa va ser molt confusa i plena d’incidents, amb vuit retirades, incloent la dels dos pilots de l’equip Ferrari.

«Sabem que a Bakú comencem una altra part de la temporada mostrant algunes millores al cotxe. No seran les novetats que canviïn massa la dinàmica, però serà el primer pas del que esperem que siguin múltiples desenvolupaments i esperem estar en condicions de lluitar pels punts en el futur, per mèrits i no només en curses accidentades».

Andrea Stella

McLaren vol millorar i lluitar per les primeres posicions en les pròximes carreres. Esperen que les actualitzacions al seu monoplaça els permetin ser més competitius i lluitar per mèrits propis en lloc de dependre de les curses accidentades per sumar punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments