Racing Team Turkey Guanya les 4 Hores de Barcelona 2023

El Racing Team Turkey s’ha imposat en la primera ronda de la temporada ELMS 2023, les 4 Hores de Barcelona, per davant del Duqueine Team i l’AF Corse.

Després d’una bandera negra i taronja per un dany al cotxe, el pilot Louis Delétraz del Racing Team Turkey es va aturar a 25 minuts del final i va sortir segon darrere de Jani després d’un canvi exprés a la part posterior del prototip. Però Delétraz va reduir ràpidament la diferència amb el seu compatriota i el va passar amb facilitat a 15 minuts del final per dirigir-se cap a la victòria a les 4 Hores de Barcelona. Racing Team Turkey també va guanyar la classe LMP2 Pro-Am.

Aquesta és la primera victòria d’un equip LMP2 Pro-Am a la classificació general, així com la primera victòria d’un equip turc a l’ELMS. Pel que fa a Louis Delétraz, és una nova victòria amb un tercer equip diferent després de WRT i Prema.

Lluites i penalitzacions a LMP3

La victòria de la categoria LMP3 va ser per al Ligier nº 31 Racing Spirit of Leman després que Antoine Doquin hagués de defensar-se en les últimes voltes de la cursa de Marcos Siebert amb el Ligier nº 17 Cool Racing. No obstant això, una penalització de 105 segons afegida al seu temps després de la cursa per realitzar una parada a boxes durant un Full Course Yellow va deixar el Ligier nº31 tercer per darrere del Ligier nº13 d’Inter Europol Competition i va portar el Ligier nº17 a la victòria de la cursa.

lmp3 4h de Barcelona Circuit de Barcelona Catalunya 2023
ELMS

Porsche s’emporta un ajustat triomf

La victòria LMGTE va ser per al Porsche 911 RSR-19 nº 16 de Proton Competition, amb l’excampió d’ELMS Alessio Picariello portant el cotxe a casa només 1,4 segons davant del Ferrari nº 50 de Formula Racing.

Porsche 4h de Barcelona Circuit de Barcelona Catalunya 2023
ELMS

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments