El català Alex Riberas al WEC amb Aston Martin

L’equip americà, i un dels millors en IMSA, Heart of Racing pren el relleu de Northwest AMR després de la retirada de Paul Dalla Lana el que comporta que el català Alex Riberas estigui aquest cap de setmana a les 6 Horas de Spa, la tercera prova del WEC.

L’escuderia nord-americana ha dut a terme múltiples programes d’Aston Martin amb la seva flota de Vantage GT3 i GT4 a l’IMSA i en les categories GT4 de les SRO World Series, així com a les 24 hores de Spa de 2022.

Ara afegeix el WEC a la seva llista amb el pilot i director de l’equip angloamericà Ian James, el guanyador de la classe IMSA GTD Pro Alex Riberas i el pilot italià de GT Daniel Mancinelli. La campanya de Heart of Racing al WEC s’allargarà al final de la temporada i inclourà les 24 Hores de Le Mans, la qual edició del centenari se celebrarà els dies 10 i 11 de juny.

El barceloní estarà al volant d’un Aston Martin Vantage GTD acompanyat de Ian James, pilot i director de l’equip, i Daniel Mancinelli. Riberas arriba al circuit de les Ardenes amb certa experiència ja que l’any passat va prendre part a les 24 hores de Spa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments