Latvala compara la temporada actual amb la de 2001

Toyota i els seus pilots segueixen liderant els dos campionats, tant el de Pilots com el de Constructors.

En el campionat de pilots, els seus pilots ocupen les tres primeres posicions, tot i que la competició es manté molt igualada. Pel que fa al campionat de constructors, Toyota lidera amb una avantatge de 29 punts sobre Hyundai. Malgrat això, el més destacat d’aquesta competició és el ressorgiment d’Elfyn Evans.

«És evident que per a tots els pilots, començar l’esdeveniment en aquestes circumstàncies va ser molt difícil. Però divendres a la nit, vaig veure un somriure a la cara d’Elfyn i vaig saber que tenia la confiança necessària. Dissabte va ser fort i va pressionar Thierry (Neuville). És clar que mai s’espera que algú surti de la carretera, però va mantenir el ritme fins al final del dissabte. Crec que aquesta pressió, aquesta càrrega ara està sobre les espatlles d’Elfyn i això és un missatge molt fort per a la resta del campionat».

Latvala

En la mundial de pilots, Toyota té tres dels seus pilots als primers llocs, però el campionat és molt equilibrat.

«El 2001 va ser un any similar, amb cinc pilots acabant el campionat en vuit punts, així que durant més de 20 anys ha estat una competició molt ajustada».

Latvala

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments