Tänak content pel rendiment del Puma, però no abaixa la guàrdia

Les coses no van sortir com Tänak s’esperava a Coràcia, no obstant, el binomi format pel M-Sport Ford World Rally Team va aconseguir la segona posició en la classificació general, actualment quart en el campionat, només a quatre punts del lideratge, un bon bagatge donada la situació.

El divendres al matí, Tänak es va trobar en una posició privilegiada al podi, després d’haver conduït amb constància, però amb una mala selecció de pneumàtics, ja que la pluja era feble i això va ser un error per a ell. Va baixar a la quarta posició, però ràpidament va recuperar el lloc al podi. Tanmateix, la segona jornada seria més complicada, ja que el cotxe mai li va proporcionar la confiança necessària per atacar amb més agressivitat i també va tenir alguns problemes mecànics. Va arribar al diumenge amb una diferència de 30,5 segons respecte al primer lloc, i no va poder superar la segona posició.

“El cotxe té el ritme adequat, ho podem veure en els temps, però em va costar entendre quin és el punt òptim del cotxe. Fins ara, l’equip ha treballat molt dur i he aconseguit mantenir-me a prop del capdavant, però hem de seguir esforçant-nos per trobar més recursos i seguir en aquesta emocionant batalla pel campionat. Estic satisfet d’estar a només quatre punts del lideratge del campionat i aconseguir el segon lloc aquest cap de setmana és un resultat excel·lent”

Mirant ja a Portugal

Tänak també va parlar de la propera cursa, el Ral·li de Portugal, la segona sobre terra de la temporada i que tindrà una bona posició de sortida:

“Aquest ral·li és divertit, ràpid i té més adherència. Hem de millorar, però farem proves la setmana que ve i esperem poder fer uns quants passos més en la direcció correcta”,

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments