Segona victòria de la temporada de Sergio Pérez al Gran Premi de l’Azerbaidjan per davant de Verstappen i Leclerc

El Gran Premi d’Azerbaidjan va ser una cursa poc emocionant. Sergio Pérez, pilot de Red Bull, va aconseguir la seva segona victòria de la temporada i ha aconseguit acostar-se al líder del campionat, Max Verstappen. La cursa també viure el primer podi de Ferrari aquesta temporada.

La cursa va començar amb Max Verstappen dominant des de la primera posició a la graella. El seu company d’equip, Sergio Pérez, va sortir segon i va mantenir aquesta posició durant les primeres voltes. Però tot va canviar quan Nyck de Vries va perdre el control del seu cotxe i va provocar l’únic Safety Car de la cursa.

Aquesta situació va permetre a Pérez aprofitar l’oportunitat i fer la seva parada als pits, mentre que Verstappen es va quedar a la pista. Això va permetre a Pérez prendre el control de la cursa i guanyar un avantatge que va mantenir fins al final.

Malgrat que Verstappen va liderar la cursa durant les primeres voltes, va quedar atrapat pel cotxe de seguretat i no va aconseguir trobar l’espai per superar el seu company d’equip. Això va permetre a Pérez guanyar terreny i prendre el control de la cursa.

Ferrari i Leclerc aconsegueixen el seu primer podi de la temporada

El pilot de Ferrari, Charles Leclerc, va sortir primer a la graella després d’aconseguir la pole position. Però va quedar lluny dels Red Bull durant la cursa i no va poder lluitar per la victòria. No obstant, va mantenir un bon ritme i va acabar en tercer lloc, aconseguint així el seu primer podi de la temporada.

Els dos pilots espanyols van tenir una gran actuació en la cursa. Fernando Alonso va ser el més intel·ligent a la represa després del Safety Car en superar Carlos Sainz a la curva 4 i col·locar-se en quart i cinquè lloc respectivament, posicions amb les quals acabaria la cursa.

Al campionat, Sergio Pérez s’acosta més al líder Max Verstappen, només de 6 punts separen els dos companys abans del Gran Premi de Miami (del 5 al 7 de maig). Fernando Alonso es manté en la 3a posició de la classificació de pilots.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments