El show americà que a quasi ningú va convèncer

A Florida, la Fórmula 1 volia fer un autèntic «show» nord-americà: estrelles, «animadores», concerts i entreteniment al voltant de l’Hard Rock Stadium. Abans de la cursa, fins i tot es va organitzar una presentació especial per presentar els pilots un per un, orquestrada pel raper i actor LL Cool J i el cantant Will.I.Am. Spolier: surt malament.

Un espectacle que no va convèncer la majoria dels pilots. George Russell, president de la Grand Prix Drivers Association (GPDA) no va valorar gaire bé la cerimònia proposada abans de la cursa.

«Tothom té personalitats diferents i suposo que aquesta és la manera americana de fer esport. Però aquesta és la meva opinió personal. No sóc aquí per a l’espectacle: sóc aquí per córrer, conduir i guanyar.

George Russell

És una distracció perquè estem mitja hora a la graella amb els vestits al sol. No crec que hi hagi cap altre esport al món on, 30 minuts abans de sortir a fer la teva feina, et trobis al sol, amb totes les càmeres i fent l’espectacle.

George Russell

Un discurs compartit per Max Verstappen i Fernando Alonso. Els dos dobles campions del món no van quedar convençuts per aquesta novetat, ni per l’ambient de «jet-set» a pocs minuts de l’inici.

«Entenc el punt de vista de tothom, però no sóc un gran fan d’aquest tipus de coses just abans de la cursa». Si hem de fer-ho, crec que hauríem de retallar altres coses que fem, com la drivers parade. És realment enmig de la preparació amb els enginyers i la reunió d’estratègia. I no estic del tot d’acord que si ho fem ho hem de fer a tot arreu perquè no crec que els aficionats a Miami siguin millors que els aficionats a Imola o Espanya o Mèxic o el Japó. »

Alonso

Hamilton a contracorrent

Únic pilot seguidor d’aquesta presentació americana: Lewis Hamilton. El set vegades campió del món va gaudir d’aquesta nova cerimònia, davant d’uns aficionats.

«És una bona cosa que la disciplina estigui en constant desenvolupament i evolució, i que no només faci les mateixes coses que en el passat». Intenten coses noves, intenten millorar l’espectacle i els recolzo totalment. Vaig créixer escoltant LL Cool J i ell hi era. Estava genial. Aleshores tens Will.i.am. que és un artista fantàstic. Serena i Venus [Williams] hi eren. Em va semblar genial, no vaig tenir cap problema. »

Hamilton

En aquests moments, la Fórmula 1 no té previst repetir aquesta presentació, però pot reprendre aquest format per a les dues properes curses als Estats Units, a Austin i Las Vegas.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments