Verstappen i Red Bull no tenen rivals al GP de Miami 2023

Atrapat a la classificació dissabte i, per tant, només 9è a la graella el diumenge, Max Verstappenva guanyar el Gran Premi de Miami, després d’una magnífica remuntada.

L’holandès, que anava amb una estratègia inversa (pneumàtics durs) respecte als 8 primers, va atacar el seu company d’equip Sergio Pérez a la volta 46, per buscar un tercer triomf aquesta temporada, amb el plus afegit del punt per a la volta més ràpida de la cursa.

El mexicà, que va oposar una curta però bona resistència al seu company al revolt 17, després al revolt 1, pujava al podi al costat de Fernando Alonso, que acabava tercer en un Gran Premi per quarta vegada en cinc curses. George Russell va gestionar una cursa completa amb un bon quart lloc.

Carlos Sainz, 5è al Gran Premi, va rebre una sanció de cinc segons per excés de velocitat al carril de boxes quan va fer la seva única parada en boxes de la cursa. Una penalització indolora per al madrileny, ja que el seu primer perseguidor Lewis Hamilton va acabar a més de 8 segons.

Després de dos caps de setmana de malson marcats per dos punts zero a Austràlia i Azerbaidjan, Alpine va trobar la sort a Florida. Pierre Gasly, 6è a cinc voltes per al final, finalment va acabar vuitè, just per davant del seu company d’equip Esteban Ocon, 9è.

Quart de la graella, Kevin Magnussen va aconseguir l’últim punt del top 10. Una petita puntuació que li farà el màxim bé després d’un inici de temporada francament complicat.

Una cursa sense gaire emoció on no s’hi ha vist la més mínima interrupció. Sense bandera vermella, sense cotxe de seguretat. El proper Gran Premi a Imola, d’aquí a dues setmanes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments