Les classificacions després del GP de Miami 2023

Max Verstappen va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada a Miami, tot i sortir des de la 9a posició. El seu company Sergio Pérez, que va començar amb la pole, no va poder fer res i es va haver de conformar amb la 2a posició, per davant de l’etern Fernando Alonso.

En el campionat, Max Verstappen es manté al capdavant de la classificació amb 119 punts i amplia la diferència per davant de Sergio Pérez (105). Els dos pilots de Red Bull es van separar al campionat per davant de Fernando Alonso, encara 3r amb 75 punts. Lewis Hamilton es manté en contacte amb l’asturià amb els seus 56 punts, per davant de Carlos Sainz (44). Arribat 4t a Miami, George Russell (40) va recuperar el 6è lloc del campionat a costa de Charles Leclerc (34)

Entre els constructors, s’ha format un forat entre Red Bull (224 punts) i Aston Martin (102) després del quart doblet de l’equip austríac. Mercedes (96) ha agafat aire per davant de Ferrari (78) per a la tercera posició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments