Repassem la llista d’inscrits per al Ral·li de Portugal 2023

No és nou que el Ral·li de Portugal tingui sempre una de les millors llistes de WRC2 de l’any i aquesta temporada no és una excepció.

La impressionant llista de 44 equips al WRC2 és un dels moments més destacats de la temporada. Yohan Rosell (Citroën) defensa el lideratge als trams portuguesos, després d’haver guanyat les dues curses en què va participar: Montecarlo i Croàcia.

El jove Oliver Solberg i el retornat Andreas Mikkelsen, antic campió del WRC2, són dues de les principals amenaces per al francè, i tots dos ho faran al volant del nou Skoda Fabia RS Rally2. La plantilla de Portugal comptarà amb altres noms que ja han estat a la categoria reina del WRC: Teemu Suninen (Hyundai), Adrien Fourmaux (Ford), Gus Greensmith (Skoda) o Kris Meeke, que torna a representar a Hyundai Portugal, en recerca d’un nou triomf també per al Campionat de Portugal de Ral·lis.

Serratosa Peugeot Rally cup iberica
Peugeot Rally Cup

El campionat està equilibrat, Rossel va guanyar les dues curses en què va participar però a Portugal està fora del seu hàbitat natural que és l’asfalt. Al gel a Suècia va guanyar Oliver Solberg i a Mèxic va ser Gus Greensmith qui va guanyar, així que amb la plantilla esmentada més amunt, tindrem una lluita fantàstica a Portugal.

La participació catalana estarà representada per Axel Coronado, copilot de Bruno Bulacia, a bord d’un Skoda Fabia Rally2 Evo.

En WRC3, el duel estarà reservat per a dos joves finlandesos, al volant del Ford Fiesta Rally3 construït per M-Sport: Roope Korhonen (24 anys) i Toni Herranen (19).

Dins de la Peugeot Rally Cup Ibèrica tindrem a quatre representants catalans, Adrià Serratos i Eric Bellver, i Sergi Pérez i Lorena Romero.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments