Horaris del GP de Mònaco 2023

Després de cancel·lar la que hauria d’haver estat la primera prova de la Fórmula 1 d’Europa, a Imola, la competició continua el proper cap de setmana amb una de les curses més ‘famoses’ de l’any, el GP de Mònaco, que ha canviat molt poc des del 1950, l’any del primer campionat del món de Fórmula 1.

És estret i no perdona el més mínim error, i avançar és gairebé impossible fins i tot en cotxes amb ritmes lleugerament diferents.

El traçat de Mònaco té la velocitat mitjana per volta més baixa de tot el campionat, al voltant dels 150 km/h, mentre que l’adherència és molt baixa i el desgast dels pneumàtics és limitat. Els compostos més tous dels pneumàtics ofereixen un bon nivell d’adherència.

Com que és gairebé impossible avançar en una cursa, la classificació és crucial. Amb zones limitades i un alt risc d’incidències, el Safety Car podria influir, com ja ha fet en el passat, en el resultat de diumenge.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments