Com arriba el mundial de F1 al GP del Circuit de Barcelona Catalunya?

Max Verstappen continua amb la seva gran recolecta insaciable de punts al mundial

El doble campió del món vigent va aconseguir la seva quarta victòria de la temporada a Mònaco. Partint des de la pole position, l’holandès no s’ha aturat davant Fernando Alonso a la sortida i ha sabut suportar les condicions meteorològiques canviants als carrers del Principat. Als dos homes es va unir Esteban Ocon, sorprenent 3r a la ronda monegasca.

En el campionat, Max Verstappen augmenta el seu lideratge al capdavant de la classificació amb 144 punts d’avantatge sobre Sergio Pérez que va marxar de Mònaco amb les mans buides, amb 105 punts.

Gràcies a la seva 2a posició, Fernando Alonso, encara 3r amb 93 punts, es va posar ben a prop del pilot mexicà. Després segueixen els dos pilots de Mercedes amb Lewis Hamilton (69) i George Russell (50) que guanya una posició al campionat. Els Silver Arrows van per davant dels dos pilots de Ferrari, amb Carlos Sainz (48) i Charles Leclerc (42). Cal destacar el salt al rànquing d’Esteban Ocon, ara 9è amb 21 punts.

Entre els constructors, s’ha format un gran forat entre Red Bull (249 punts) i Aston Martin (120) després de la 6a victòria de l’equip austríac. Ferrari amb 90 punts segueix en contacte. Gràcies al seu primer podi de la temporada, Alpine puja al 5è lloc amb 35 punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments