Kristoffersson guanya per quarta vegada a Montalegre en l’inici del WorldRX 2023

Kristoffersson domina el Circuit Internacional de Montalegre i aconsegueix la primera victòria de la temporada 2023

Johan Kristoffersson, de l’equip Volkswagen Dealerteam Bauhaus, ha tornat a brillar al Circuit Internacional de Montalegre. El pilot suec ha guanyat per quarta vegada en aquesta pista, convertint-se en el rei indiscutible del traçat.

Després de ser el més ràpid a la sessió de SuperPole, tot i reconèixer que no va ser una volta perfecta, el pilot suec ha repetit el seu rendiment en la primera cursa, que ha guanyat amb una diferència de tres segons. A continuació, ha aconseguit una nova victòria a la segona cursa, obtenint la puntuació màxima en el primer dia del Montalegre World RX de Portugal.

Kristoffersson ha sortit des de la primera posició per a la Final i ha controlat sempre la competència, demostrant la seva superioritat i arribant a la meta per aconseguir la seva quarta victòria a Montalegre. El pilot suec ja havia triomfat en aquesta pista el 2015, 2018 i 2022. Sens dubte, Montalegre és el seu territori.+

El seu compatriota Kevin Hansen ha aconseguit el segon lloc amb el seu Peugeot 208, mostrant un gran rendiment durant tot el cap de setmana. Niclas Grönholm, de l’equip CE Dealer Team, ha completat el podi amb el seu PWR.

D’altra banda, Ole Christian Veiby, company d’equip de Kristoffersson, ha quedat a les portes del podi, just per davant de la sueca Klara Andersson, també de l’equip CE Dealer Team. A més, Loeb, de l’equip Special ONE Racing, que el dissabte havia guanyat la seva primera carrera amb el Lancia Delta EVO-e, ha tingut una actuació destacada.

Sebastien_Loeb_WorldRX_Montalegre_2023
FIA WorldRX

Més de 150.000 espectadors

La competició organitzada per l’Ajuntament de Montalegre i el Club Automòbil de Vila Real ha estat tot un èxit. Més de 150.000 persones han presenciat en directe aquest espectacle durant tot el cap de setmana. El Circuit Internacional de Montalegre s’ha consolidat com una de les parades més importants en el calendari del Campionat Mundial de WorldRX.

La propera cursa serà el cap de setmana del 17 i 18 de juny al traçat de Hell, a Noruega.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments