Del cel a l’infern al WRC2 del Ral·li de Sardenya 2023

Impecable des de l’inici i dominant de manera regular, Adrien Fourmaux ho va perdre tot en l’especial final en sortir-se de la carretera.

Andreas Mikkelsen ho va aprofitar per guanyar un altre èxit al WRC2.

Sota la pluja i en un terreny enfangat que no permetia ni la més mínima desviació, el francès va sortir de la traçada per acabar en uns matolls. Diumenge al vespre, el francès va voler reaccionar a les xarxes socials per defensar la seva actuació.

Mai m’he sentit tan fort. La sensació a bord del Fiesta Rally2 va ser increïble durant tot el cap de setmana. Realment podem estar satisfets amb el nostre ritme i el que hem pogut fer.

rally_Sardenya_2023_Fourmaux Ford Fiesta Rally2
Nacho Mateo

Malauradament vam passar del somni al malson a l’última especial. Pluja intensa, aquaplaning, tot terreny. Sabíem que era l’última volta, el que ens esperava al final i no ens arriscàvem, la qual cosa ens entristeix encara més. Però com sempre, mantindré el positiu i tot el vostre suport durant tot el cap de setmana».

Darrere de Mikkelsen va acabar Teemu Suninen, el finlandès es va retirar ràpidament de la cursa per la victòria a causa d’una punxada divendres. Al mateix inici de la cursa, Oliver Solberg, un dels favorits, va trencar un amortidor en el primer bucle i es va veure obligat a abandonar.

rally_Sardenya_2023_ Suninen Hyundai i20 rally2
Nacho Mateo

El tercer lloc va ser per Kajetan Kajetanowicz, just per davant de Yohan Rossel, decebedor a Portugal, el francès no ha pogut fer-ho millor en aquesta prova, queixant-se constantment del rendiment i de les seves sensacions amb el Citroën C3 Rally2.

Fins a mig ral·li, Sami Pajari va fer una bona actuació amb una tercera posició provisional abans de sortir-se de la carretera.

Classificació del campionat del món WRC2

1Yohan Rossel77
2Oliver Solberg64
3Gus Greensmith62
4Andreas Mikkelsen49
5Emil Lindholm44
6Teemu Suninen43
7Nikolay Gryazin38
8Marco Bulacia35
9Erik Cais27
10Kajetan Kajetanowicz19

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments