Ford desvetlla el nou Mustang GT3

El Ford Mustang GT3, basat en el nou model Mustang Dark Horse 2024, es va revelar la setmana passada abans de les 24 Hores de Le Mans, així com el primer equip client que competirà amb el nou cotxe

El disseny i l’esquema de colors arriba de la mà de Troy Lee, reconegut dissenyador de motor, però aquesta és la seva primera incursió en els cotxes de carreres Ford. El Mustang s’inscriu a la categoria LMGT3, que debutarà al Campionat del Món de Resistència (WEC) de la temporada vinent.

Ford Performance es va associar amb Multimatic i M-Sport per a la base d’aquest projecte. El constructor de Ford GT Multimatic ajudarà a construir i donar suport als Mustang GT3, mentre que M-Sport, soci experimentat del Campionat del Món de Ral·lis (WRC), muntarà motors V8 de 5,4 litres basats en Coyote desenvolupats per Ford.

«Per a un projecte com el Mustang GT3, vam recórrer a dos dels nostres socis més fiables al món del motoresport per ajudar-nos a unir aquest vehicle i aquest programa. Sé que tots estarem tan entusiasmats com els fans de Ford quan el Mustang comenci a competir al màxim nivell de les curses de GT el 2024».

Mark Rushbrook, director global de Ford Performance Motorsports.
Ford Mustang GT3

Abans d’anar a competir a Le Mans el 2024, el Mustang GT3 competirà en diverses sèries de GT3 arreu del món, de la mà d’equips clients. El primer s’ha anunciat i és Proton Competition, que té la intenció de fer la temporada amb dos Mustang GT3 al WEC a partir del 2024.

«Aquest és un programa molt important i un moment emocionant per a la nostra organització. Mustang és una gran marca i aquest és un pas endavant important per al nostre equip. Esperem unir-nos a Ford a partir del 2024».

Líder de l’equip de Proton Competition Christian Ried

En una setmana repleta de novetats en el món de la resistència també es va revelar la nova identitat Ford Performance, que estarà present en tots els seus cotxes de competició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments