Glickenhaus a un pas de deixar el WEC

Durant els últims dos anys, un petit equip anomenat Glickenhaus ha aconseguit guanyar-se el cor del públic, convertint-se en un dels preferits d’aquest esdeveniment.

En una entrevista al mitjà francés autohebdo.fr, Jim Glickenhaus, el fundador de l’equip, parla del present i sobretot del futur del seu equip.

Jim explica que molta gent aprecia Glickenhaus pel fet que són uns outsiders, uns petits desafiadors que s’atreveixen a desafiar els gegants de la indústria de l’automoció. El cap de l’equip americà expressa la seva sorpresa davant de l’entusiasme creixent del públic cap a l’equip tot recordant amb emoció la desfilada dels pilots, un moment excepcional en què la càlida acollida de la multitud el va emocionar profundament.

No obstant això, malgrat aquest entusiasme, Jim se sent desencisat des de l’inici de la cursa. Explica que per a un petit equip com el seu, ha esdevingut impossible rivalitzar amb gegants com Toyota i Ferrari. Manifesta la seva tristesa i cansament de parlar constantment de l’equilibri de rendiment (BoP), un sistema que busca equilibrar les prestacions dels cotxes a la pista. Jim considera que hi ha un mal funcionament quan hi ha una diferència de 9 segons per volta entre dos cotxes de la categoria reina. L’equip americà qüestiona la viabilitat d’una situació com aquesta i seriosament considera retirar-se de la competició.

El petit equip sap de la falta de suport que els permetria almenys ser competents tot i la passió que encara és present, però les circumstàncies actuals fan que la seva participació sigui impossible.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments