Gómez – Palma s’emporten el Legend Les Corbes 2023

La vuitena edició del Fullsplip Legend Les Corbes va ser un bon espectacle per als aficionats al motor que van poder gaudir de cotxes i trams històrics

La prova organitzada per Peu a Baix comptava amb dues etapes, divendres amb el tram de Brunyola repetint-se en dues ocasions, i dissabte amb Collsaplana, Coll de Gomara – Viladrau, Coll de Ravell i La Cantina com a fi de festa.

La prova, una outsider del campionat de Catalunya, va fer gaudir de valent a tots els presents als trams amb les categories Legend i Velocitat, una combinació que no feia baixar de voltes l’espectacle sobre l’asfalt en un dia on les temperatures van ser força elevades.

Un veterà Mitsubishi s’emporta l’apartat de velocitat

En l’apartat de velocitat Marià Parés i Pere Requena al volant del modern Skoda Fabia R5 van marcar la pauta en les dues primeres passades per Brunyola. Però una punxada al cinquè tram, la segona passada pel Coll de Gomara – Viladrau, deixava a Ricardo Gómez i Pau Palma al volant del veterà Mitsubishi Lancer Evo V al capdavant de la classificació.

pares requena skoda fabia r5 legend les corbes 2023
Nacho Mateo

Tot i l’intent de remuntada dels tripulants de l’Skoda, que van aconseguir 7 escratx de 9 possibles, el càntabre Ricardo Gómez era qui s’emportava el triomf final per 7,7 segons. Tancant el podi trobem un altre Mitsubishi Lancer Evo V, en aquest cas pilotat per un equip experimentat format per Josep Maria Soler i Josep Ramon Ribolleda.

En la categoria clàssics els vencèdors van ser Jordi Sàbat acompanyat per Aleix Hernández al volant del petit Opel Corsa, en el grup Pre81 els vencedors van ser Kini Muntada i Sergi Brugué amb l’espectacular Ford Fiesta MKII, mentre que en la categoria Pre90 el triomf va caure en mans de Xavier Soler i Denisia Bianca al volant del BMW 325i E30.

soler ribolleda mitsubishi lancer evo v legend les corbes 2023 francesc rodríguez
Francesc Rodríguez

Espectacle amb sanció

Per tancar la crònica del que va ser la prova cal esmentar els esdeveniments succeïts un cop acabada la prova, amb la carretera oberta a la famosa zona de La Cantina on alguns participants van decidir donar més espectacle del permès al públic, realitzant accions sancionables per les autoritats com així van acabar fent.

L’organització ja ha sortit a condemnar aquestes situacions però és ben cert que s’han repetit en els últims anys de la prova i no s’ha fer res per evitar-ho.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments