Verstappen aconsegueix el triomf a casa de Red Bull al GP d’Àustria 2023

Verstappen ha guanyat el Gran Premi d’Àustria 2023 que marca el seu 42è triomf a la Fórmula 1, superant Ayrton Senna en nombre de victòries i acostant-se a la marca d’Alain Prost.

Verstappen, incansable

Partint de la pole position, Max Verstappen ha dominat la cursa des del principi fins al final. L’holandès ha superat Charles Leclerc de Ferrari i, malgrat que Leclerc ha liderat en el moment de les parades a box, no ha estat una preocupació per a Verstappen. A més, Verstappen fins i tot s’ha permès una parada addicional al final de la carrera per aconseguir la volta ràpida.

red bull perez Leclerc ferrari gp àustria 2023 f1

Sergio Pérez ha quallat una impressionant remuntada des del 15è lloc fins al podi. Ha lluitat durament contra Carlos Sainz i el seu Ferrari i finalment ha aconseguit la 3a posició. Lando Norris amb el McLaren també ha fet una gran cursa completant el top 5.

mclaren landó norris f1 asutria 2023

Fernando Alonso, Lewis Hamilton i George Russell, Pierre Gasly d’Alpine i Lance Stroll d’Aston han acabat als punts.

Sancions pels límits de la pista

En aquesta cursa, s’han imposat diverses sancions als pilots per no respectar els límits de la pista, una situació que s’ha repetit durant tot el cap de setmana. Aston Martin ha reclamat sancions no aplicades al comissaris després de la cursa sent la reclamació admesa i podent provocar alguns canvis als resultats finals.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments