Dacia al Dakar 2025 de la mà de Prodrive i amb Loeb i Gutiérrez com a líders

Dacia, la marca romanesa popular per la seva excel·lent relació qualitat-preu, ha sorprès a tots anunciant la seva participació en el Dakar el 2025.

L’equip estarà format per dos pilots d’elit: Sébastien Loeb i Cristina Gutiérrez. Dacia també ha establert una aliança estratègica amb Prodrive com a soci tècnic per a aquesta aventura.

La notícia va ser revelada per Denis le Vot, conseller delegat de Dacia, qui va destacar que el Dakar ha evolucionat en els últims anys, passant de ser una competició purament de velocitat a una plataforma per a la mobilitat i la sostenibilitat en l’automobilisme.

Aquest nou enfocament del Dakar s’alinea perfectament amb els valors de Dacia i la seva visió de l’ADN de la marca.

El Dalar s’està convertint en un laboratori de mobilitat de baixes emissions. I aquesta és precisament la visió de Dacia. La nostra visió és també promoure i exportar les solucions de combustió híbrides del grup i alternatives de baixes emissions de carboni. Competirem al Dakar amb combustibles sintètics, desenvolupats per ARAMCO, combustibles altament ecològics i amb efuels, totalment lliures de carboni, renovables i basats en l’electricitat»

Dacia sempre ha estat coneguda per oferir vehicles fiables i accessibles al gran públic, i ara, amb la seva participació al Dakar, vol demostrar que la mobilitat sostenible pot anar de la mà. Aquesta decisió estratègica no només reforça la imatge de Dacia com a marca innovadora, sinó que també busca inspirar els fans de l’automobilisme a adoptar una mentalitat més sostenible.

Sébastien Loeb i Cristina Gutiérrez: una parella de pilots excepcionals

Amb la participació de Sébastien Loeb i Cristina Gutiérrez, Dacia ha aconseguit formar un equip de pilots de primer nivell per al Dakar 2025. Sébastien Loeb és una llegenda en el món del ral·lis al que no li cal presentació. Cristina Gutiérrez, per la seva banda, és una pilot amb molt de talent amb una bona experiència al Dakar i en raids. La parella es coneix molt bé per compartir equip a l’Extrem E.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments