La classificació de la F1 2023 després del Gran Premi d’Àustria

Max Verstappen continua amb la seva gran collita de punts. El doble campió del món vigent va aconseguir la seva 7a victòria de la temporada a Àustria, a més de l’Sprint Race guanyada dissabte. Partint de la pole position, l’holandès mai va ser amenaçat, el pilot de Red Bull va deixar enrere a Charles Leclerc i Sergio Pérez.

En el campionat, Max Verstappen augmenta el seu lideratge al capdavant de la classificació amb 229 punts, 81 més que el seu principal perseguidor Sergio Pérez (148). Amb la seva 6a posició, Fernando Alonso segueix sent 3r amb 131 punts però perd terreny davant el mexicà. Lewis Hamilton (106) i Carlos Sainz (82) completen el Top 5 actualment.

Entre els fabricants, s’ha format un avenc entre Red Bull (377 punts) i Mercedes (178) després de la 9a victòria de l’equip austríac. Aston Martin (175) torna a 3 punts del segon lloc, mentre que Ferrari (154) té una mica més de problemes per aguantar. Alpine es manté en la 5a posició amb 47 punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments