La F1 provarà un nou sistema anti esprai a Silverstone

La setmana vinent, Silverstone acull una prova que podria fer un salt endavant en termes de seguretat

Tothom sap que l’automobilisme sempre és un esport de risc, però és deure de tots minimitzar aquestes eventualitats al màxim. Els circuits i tots els seus sistemes de seguretat han anat evolucionant molt al llarg dels anys, però s’ha fet poc o gens en matèria de visibilitat.

La F1 està treballant per resoldre el problema de l’esprai, o almenys mitigar-lo. Vegem què surt de la prova després del GP de Fórmula 1 de la Gran Bretanya, ja que els «parafangs» de les rodes es provaran per primera vegada en un monoplaça en pista.

El 13 de juliol, Mercedes i McLaren participaran en una prova a Silverstone, que consistirà en remullar la recta de Wellington i després conduir un W14 i un MCL60. El Mercedes tindrà cobertes a les rodes davanteres i posteriors i es farà una comparació amb el que passa amb el pas del McLaren, sense cobertes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments