L’abraçada de l’ós de Marko a Pérez?

La vida de Sergio Pérez a Red Bull sembla que s’està complicant, però curiosament va ser del costat menys esperat que va arribar algun suport al mexicà després d’aquest cap de setmana a Silverstone, en què Sergio Pérez va quedar sisè classificat però que no va poder passar de la Q1 en classificació:

Avui he fet el possible, però esperava una mica més. Vam tenir un mal començament i després em vaig quedar enganxat amb Esteban Ocon, vaig haver de desfer-me d’ell i vaig acabar perdent algunes posicions a la sortida.

Pérez

A partir d’aquí vaig avançar lentament i vaig recuperar alguns llocs, però vaig trigar més del que m’hagués agradat superar el grup. També vam parar a boxes unes quantes voltes abans del cotxe de seguretat, que va ser una llàstima. Tinc tot el suport de l’equip, sóc mentalment molt fort i sé que superaré aquests problemes i capgiré la meva temporada.

Pérez

I va ser Helmut Marko qui va fer una sorprenent declaració sobre la posició de Pérez a l’equip, als mitjans austríacs, en defensar el mexicà dient que va ser el pilot més ràpid de la pista en les últimes deu voltes, cosa que està lluny de ser cert. Marko també va destacar que Pérez va augmentar el seu avantatge sobre el tercer lloc del campionat. Què és la veritat.

L’ex pilot de F1 Mark Webber no es va mostrar impressionat amb el rendiment de Pérez, i va assenyalar que ha de millorar el seu rendiment en la classificació i en condicions meteorològiques mixtes.
Pel que fa a Daniel Ricciardo, Horner diu que Red Bull no té previst canviar Pérez per l’australià.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments