Ferrari ja mira a la propera temporada

Tot i que Carlos Sainz va admetre, en un acte públic amb patrocinadors, que Ferrari havia aconseguit millorar el rendiment de l’SF-23 després d’un inici de temporada difícil, és poc probable que el cotxe italià tingui moltes més actualitzacions, ja que Frédéric Vasseur va assegurar que el Scuderia està centrada a desenvolupar el cotxe de la propera temporada, intentant corregir els errors d’enguany.

En declaracions al Corriere dello Sport, Vasseur ha destacat que el sostre pressupostari no permet la creació d’un nou projecte com probablement va passar fa uns anys. Tot i que en relació a les últimes evolucions es mostra satisfet:

Això vol dir que hem d’adaptar el projecte a la situació i, en aquestes condicions, crec que hem fet un bon pas endavant.

Frédéric Vasseur

En opinió del líder de l’equip Ferrari el reglament tècnic és molt restrictiu respecte temporades anteriors:

El reglament tècnic és molt més restrictiu que abans i és molt difícil fer un gran pas endavant al llarg d’una temporada, per això ja estem treballant en el projecte de l’any vinent, intentant corregir el rumb.

Frédéric Vasseur

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments