Tänak vol ser el protagonista a casa

Ott Tanak i Martjin Jarveoja necessiten un pas endavant després la inèrcia d’una temporada que va començar en bones actuacions i ha continuat enmig de més ombres que llums

Els 98 punts en set curses, els mateixos que Sebastien Ogier amb dues curses menys, no són l’aportació que s’esperava a mitja temporada. I és una posició molt allunyada dels 140 del líder i campió del món Kalle Rovanpera.

Ara, en els trams de casa Tänak buscarà el punt d’inflexió necessari. Ott s’ho creu i ha estat treballant dur aquest mes amb tot l’equip Ford M-Sport.

Vam tenir uns preparatius força intensos; vam tenir una prova i després un petit esdeveniment, així que va ser un gran esforç preparar-nos el millor possible per a Estònia. Els dos propers esdeveniments tindran molt a veure amb el rendiment, així que ho hem posat tot i descobrirem fins a quin punt estem a prop dels altres.

Tänak

Estem entrant a la segona meitat de la temporada, definitivament no deixarem anar el campionat, així que creiem que hem de millorar el nostre paquet i posar-hi tot [l’esforç]. Si alguna cosa no funciona a Estònia, la setmana entremig haurem de treballar molt, però esperem que a Estònia ja tinguem a un bon nivell.

Tänak

El compromís hi és, la fiabilitat del vehicle no és al 100%. Però casa sempre és casa i Tanak vol ser el protagonista.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments