Mikkelsen presenta la seva candidatura al títol 2023 del WRC2 després de guanyar a Estònia

Dominant la situació a la perfecció, el pilot noruec va guanyar després d’una prova ben treballada

Ara puja al podi del WRC2 amb la possibilitat de continuar el campionat

Tot i que només hi havia 4 trams i 61,08 km cronometrats per afrontar a l’última etapa del Ral·li d’Estònia, la vuitena prova de la temporada, tot podria passar. La diferència entre el líder Andreas Mikkelsen i l’únic rival Sami Pajari era de només 15,8 segons, la qual cosa significava que el noruec no podia permetre’s cap distracció.

El jove finlandès va intentar mantenir la pressió, però no hi havia prou quilòmetres perquè funcionés. Adaptant perfectament el seu ritme a les circumstàncies, l’experimentat Andreas va contenir l’ardor de Pajari i va guanyar amb només 9,7 segons d’aventatge. Va ser més que suficient per aconseguir el seu segon èxit aquest any després de Sardenya. Ara ocupa la 2a posició del campionat amb la perspectiva de millorar la seva posició a Finlàndia en pocs dies (del 3 al 6 d’agost).

pajari skoda fabia rs rally2 wrc estònia 2023

Autor de la seva millor actuació de la temporada, Sami Pajari confirma finalment les espectatives. El jove de 21 anys ha demostrat ser ràpid i fiable. Serà el que cal vigilar a Jyväskylä. El pilot de Skoda va per davant d’Emil Lindholm que pot estar satisfet amb la seva carrera. Descobrint el Hyundai i20 Rally2, el campió del món WRC2 2022 acaba el seu cap de setmana al 3r esglaó del podi després d’haver après moltes coses sobre el seu nou cotxe. Remarcable en aquestes pistestan concretes, Marco Bulacia va ocupar la 4a posició i Mikolaj Marczyk va confirmar la seva bona actuació a amb la 5a posició.

lindholm Hyundai i20 rally2 wrc estònia 2023

En el campionat Rossel continua líder tot hi haver disputat 4 de les 8 proves puntuables. El francés de Citroën compta amb 77 punts, Mikkelsen en té 69 amb tres proves disputades en el seu haver. Oliver Solberg és tercer amb 64 punts i 5 proves ja en el seu calendari. La gestió dels ral·lis que resten per cada pilot serà clau en la lluita pel campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments