Kalle o Seb III?

Kalle Rovanperä té una relació especial amb Estònia. El 2021 va signar allà la seva primera victòria al WRC, convertint-se en el guanyador més jove de la història del Campionat del Món de Ral·lis amb 21 anys.

Dos anys després, el vigent campió del món ha fet una mica més la història al WRC. Encara en terres estonies, el finlandès va guanyar fàcilment la vuitena prova de la temporada amb 15 escratx, els 13 darrers de les quals van ser consecutius. Així va igualar un rècord de 15 anys en poder de Sébastien Loeb, que també va guanyar 13 escratx seguits durant el Ral·li d’Alemanya del 2008.

Una actuació molt aclamada per tothom i en particular per Jari-Matti Latvala que la va comparar amb la de Sébastien Loeb al Tour de Corse 2005 quan l’Alsacià va guanyar la 12 cronometrades del ral·li

Per a mi, va ser com si Kalle i Jonne estiguessin a la zona perfecta. Entrar en aquesta zona és una cosa que ve de manera natural quan fas les coses molt bé. I llavors tot sembla ser fàcil i no cal fer cap esforç quan hi ets. Com trobar-lo segueix sent un interrogant. No sé com ho fa Kalle, però va ser una actuació increïble, increïble.

Latvala

Un domini semblant al de Sébastien Loeb a Còrsega el 2005. És el que més li agrada, és una mica com un ral·li a casa per a ell. Ara està per veure si Kalle Rovanperä podrà imitar Sébastien Loeb i els seus 9 títols mundials. Només en queden 8 per igualar-lo.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments