Menys ral·lis però amb més cotxes per a la temporada 2024

El calendari del WRC 2024 està prenent forma però, al contrari del que hi havia sobre la taula, la temporada 2023 no hauria de tenir 14 ral·lis, sinó 13, i el motiu és senzill: amb el que estalvien econòmicament, els tres constructors poden tenir quatre cotxes en totes les curses, el que significa almenys dotze Rally1.

El problema del volum de cotxes a la categoria reina és evident. Amb només 3 equips implicats hi havia 10 Rally1 a Montecarlo, Suècia i Safari, 9 a Suècia, Sardenya i Finlàndia, 8 a Croàcia, Portugal i Estònia. Massa pobre. Caldrà veure si Ford té capacitat per a això o haurà de tirar de gentleman drivers com Jordan Serderidis o Lorenzo Bertelli.

Els ral·lis de Montecarlo i Suècia tenen les seves dates confirmades, del 24 al 28 de gener i del 15 al 18 de febrer, s’espera que Croàcia, Portugal, Sardenya, Finlàndia, Acròpolis i Europa Central es mantinguin, Letònia entri a canvi d’Estònia, i els quatre restants haurien de ser Safari, Xile, Japó, amb Mèxic possiblement fora i la possible entrada de l’Argentina.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments